Cum sa folosesti VoIP pe iPhone, prin fring

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.418 ori
<b>Cum sa folosesti VoIP pe iPhone, prin fring</b>Dupa lansarea SDK-ului pentru iPhone era doar o chestiune de timp pana ce urma sa vedem o aplicatie VoIP pentru terminalul produs de Apple. Providerul VoIP fring a reusit sa depaseasca orice competitor, lansand in premiera o astfel de aplicatie pentru...

Dupa lansarea SDK-ului pentru iPhone era doar o chestiune de timp pana ce urma sa vedem o aplicatie VoIP pentru terminalul produs de Apple. Providerul VoIP fring a reusit sa depaseasca orice competitor, lansand in premiera o astfel de aplicatie pentru iPhone. Iata serviciul in actiune pe telefonul Apple intr-un clip video pe care-l puteti viziona dand click pe imaginea urmatoare:

fring afirma ca versiunea lor de client VoIP instalat nativ pe iPhone este speciala si "pre-release", dezvoltata in colaborare cu Institutul de Tehnologie din Holon. Motivul pentru care nu beneficiem inca de versiunea finala este nevoia de feedback a developerilor, inainte de lansarea variantei full catre finalul acestui an. Veti avea nevoie de un iPhone deblocat si de acces la Installer.app, apoi va trebui sa adaugati "http://fring/com/iphone/xml" la lista dumneavoastra de "Sources".

Dupa acest pas, veti porni Installer.app, apasand apoi pe butonul "Sources" aflat in partea inferioara a ferestrei Installer. Apasati butonul "Edit", aflat in partea superioara (dreapta) a ferestrei si apoi dati click pe "Add" in partea stanga. Scrieti apoi adresa "http://fring.com/iphone.xml" in campul URL. Veti observa o nouta categorie de aplicatii numita "Fring" in fereastra principala a lui Installer.app. Dati click pe aceasta si instalati acel pachet si apoi veti beneficia in sfarsit de VoIP pe iPhone.

Clip:


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×