Produse evoMAG.ro

Cum sa folosesti VoIP pe iPhone, prin fring

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.265 ori
<b>Cum sa folosesti VoIP pe iPhone, prin fring</b>Dupa lansarea SDK-ului pentru iPhone era doar o chestiune de timp pana ce urma sa vedem o aplicatie VoIP pentru terminalul produs de Apple. Providerul VoIP fring a reusit sa depaseasca orice competitor, lansand in premiera o astfel de aplicatie pentru...

Dupa lansarea SDK-ului pentru iPhone era doar o chestiune de timp pana ce urma sa vedem o aplicatie VoIP pentru terminalul produs de Apple. Providerul VoIP fring a reusit sa depaseasca orice competitor, lansand in premiera o astfel de aplicatie pentru iPhone. Iata serviciul in actiune pe telefonul Apple intr-un clip video pe care-l puteti viziona dand click pe imaginea urmatoare:

fring afirma ca versiunea lor de client VoIP instalat nativ pe iPhone este speciala si "pre-release", dezvoltata in colaborare cu Institutul de Tehnologie din Holon. Motivul pentru care nu beneficiem inca de versiunea finala este nevoia de feedback a developerilor, inainte de lansarea variantei full catre finalul acestui an. Veti avea nevoie de un iPhone deblocat si de acces la Installer.app, apoi va trebui sa adaugati "http://fring/com/iphone/xml" la lista dumneavoastra de "Sources".

Dupa acest pas, veti porni Installer.app, apasand apoi pe butonul "Sources" aflat in partea inferioara a ferestrei Installer. Apasati butonul "Edit", aflat in partea superioara (dreapta) a ferestrei si apoi dati click pe "Add" in partea stanga. Scrieti apoi adresa "http://fring.com/iphone.xml" in campul URL. Veti observa o nouta categorie de aplicatii numita "Fring" in fereastra principala a lui Installer.app. Dati click pe aceasta si instalati acel pachet si apoi veti beneficia in sfarsit de VoIP pe iPhone.

Clip:


eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×