Veniturile HTC au crescut cu 33% in august 2008, fata de 2007

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.236 ori
<b>Veniturile HTC au crescut cu 33% in august 2008, fata de 2007</b>HTC a anuntat oficial ca a obtinut venituri de 398.4 milioane de dolari in luna august a acestui an, cu 11.1% mai mult decat in iulie si cu 33.6% mai mult decat in luna august a anului trecut. In primele 8 luni ale acestui an, High Tech Computer (HTC) a...

HTC a anuntat oficial ca a obtinut venituri de 398.4 milioane de dolari in luna august a acestui an, cu 11.1% mai mult decat in iulie si cu 33.6% mai mult decat in luna august a anului trecut.

In primele 8 luni ale acestui an, High Tech Computer (HTC) a avut castiguri cu 32.5% mai mari decat in 2007, conform datelor companiei. Versiunea CDMA a lui HTC Touch Diamond se vinde in SUA din septembrie, lansarea de peste Ocean promitand sa creasca si mai mult profitul gigantului asiatic. Si de ce nu ar face-o? La urma urmei publicul si specialistii se declara foarte multumiti de HTC Touch Diamond, Touch Pro si S740, iar in curand vom vedea pe piata si primul telefon Android, de asemenea branduit HTC.

Compania are un an fantastic, iar performantele sale financiare au crescut simtitor de la lansarea seriei Touch. In plus, implicarea producatorului in designul lui XPERIA X1 isi va spune cuvantul, o parte din succesul viitorului hit revenindu-le celor de la HTC. Viitorul arata cum nu se poate mai luminos pentru aceasta companie, in ciuda crizei economice globale, care a cauzat probleme celor de la Nokia, Sony Ericsson si Motorola.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×