Sony Ericsson ofera 5 milioane de melodii noi prin PlayNow

1.538 ori
<b>Sony Ericsson ofera 5 milioane de melodii noi prin PlayNow</b>Sony Ericsson a prezentat astazi noul stadiu in evolutia PlayNow, popularul sau serviciu de download wireless. In cadrul conferintei MIDEM din Cannes, Sony Ericsson a anuntat colaborari cu 10 case de discuri importante si adaugarea a 5 milioane de melodii...

Sony Ericsson a prezentat astazi noul stadiu in evolutia PlayNow, popularul sau serviciu de download wireless. In cadrul conferintei MIDEM din Cannes, Sony Ericsson a anuntat colaborari cu 10 case de discuri importante si adaugarea a 5 milioane de melodii noi la catalogul sau online.

Printre casele de discuri cu care va colabora Sony Ericsson se numara: Sony BMG, Warner Music Group, EMI, The Orchard, IODA, The PocketGroup, Hungama, X5 Music, Bonnier Amigo si VidZone. PlayNow a fost lansat in luna februarie a anului 2004, devenind metoda ideala de a preasculta si apoi cumpara melodii polifonice pentru telefonul utilizatorului. Serviciul s-a dovedit a fi un hit si este acum disponibil in 32 de tari, oferind pana la 200 de milioane de downloaduri. Pe langa clasicele melodii, serviciul ofera si jocuri, MP3-uri, teme si wallppaperuri.

Sony Ericsson a adaugat serviciului sau si 250 de jocuri noi, obtinute prin intermediul contractelor cu developeri ca EA Games, Gameloft, THQ, Glu, Digital Chocolate sau I-Play. Utilizatorii de telefoane Sony Ericsson downloadeaza mai multe jocuri pe telefonul mobil decat utilizatorii oricarui alt brand mobil. De asemenea, serviciul PlayNow Uncut este o metoda promotionala ideala pentru formatiile in curs de afirmare, care isi prezinta piesele prin intermediul serviciului oferit de Sony Ericsson. Prin serviciile sale, producatorul celebrei serii Walkman reuseste sa isi consolideze pozitia de leader la categoria jocuri mobile, devenind si unul din pricipalii rivali ai celor de la Apple, care ofera de asemenea melodii prin iTunes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×