Sony Ericsson oferă acum actualizarea la Android 2.3.4 pentru toate țările, cu funcții bonus (Video)

1.374 ori
<b>Sony Ericsson oferă acum actualizarea la Android 2.3.4 pentru toate țările, cu funcții bonus (Video)</b>Luna trecută Sony Ericsson anunța că va începe să ofere actualizarea la Android 2.3.4 pe toate terminalele din portofoliul său, iar acum această inițiativă se concretizează. Inițial a fost vorba doar de țările nordice, iar acum update-ul la...

Luna trecută Sony Ericsson anunța că va începe să ofere actualizarea la Android 2.3.4 pe toate terminalele din portofoliul său, iar acum această inițiativă se concretizează. Inițial a fost vorba doar de țările nordice, iar acum update-ul la Android 2.3.4 este disponibil la nivel internațional.

Ce aduce nou această actualizare? Printrea altele vom avea la dispoziție Google Talk cu funcție de video chat pentru smartphone-urile dotate cu camera frontală, plus posibilitatea de a da like, share din Facebook inside Xperia. Terminalele Xperia primesc și funcția 3D Sweep Panorama, plus zoom de până la 16x în mod video, iar un alt lucru de menționat este faptul că upgrade-ul va permite posesorilor de terminale SE să le transforme într-un soi de mini PC.

Cum? Prin conectarea de periferice USB (mouse, tastatura, joystick) la dockul Sony Ericsson LiveDock. Puteți conecta smartphone-ul la un televizor prin HDMI și veți obține chiar o experiență de calitate și mai toate funcțiile de pe un PC. în cele din urmă aflați că Android 2.3.4 mai aduce și input prin gesturi, cum ar fi swipe de la o literă la alta, suprort DLNA și captură de ecran (în sfârșit).

Sony Ericsson (în curând doar Sony) ne prezintă funcțiile update-ului în următorul clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×