O viziune a viitorului de la Microsoft: cloud, device-uri interconectate, câte un computer la fiecare suprafață de sticlă (Video)

1.314 ori
<b>O viziune a viitorului de la Microsoft: cloud, device-uri interconectate, câte un computer la fiecare suprafață de sticlă (Video)</b>Microsoft Office ne prezintă o viziune interesantă a viitorului, în care gadgeturile nu numai că vor fi omniprezente și interconectate via cloud, ci și foarte discret integrate în viața noastră de zi cu zi. Ascunse după ferestre de autobuz, tren...

Microsoft Office ne prezintă o viziune interesantă a viitorului, în care gadgeturile nu numai că vor fi omniprezente și interconectate via cloud, ci și foarte discret integrate în viața noastră de zi cu zi. Ascunse după ferestre de autobuz, tren sau de zgarie-noi, computere futuriste ne vor oferi toate știrile și informațiile necesare.

în plus, ne va fi extrem de ușor să comunicăm și să trimitem orice informație oricui și oricând. Transferul de pe un device pe altul va deveni o chestiune de proximitate, mai ales în tandemul tableta - smartphone și bănuiesc că aici NFC va fi la putere. Se presupune că utilizatorii vor avea cel puțin un echivalent de Microsoft Surface în casă, pe care vor descărca toate pozele, contactele și datele de care au nevoie.

Proiecțiile 3D sunt de asemenea la mare preț, iar latura umană nu este neglijată, punându-se accent pe emoție, pe legătura din cadrul unei familii și pe donații. Oare peste câți ani vom vedea măcar câteva cartiere interconectate astfel, dacă nu chiar un oraș? într-o oarecare măsură am ajuns la acest nivel cu tehnologia, dar nu atât de discret și nu fără obișnuitele probleme, parole, lipsa de semnal, furt de identitate și alte piedici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×