Sony Ericsson Paris P5i - prezentarea video

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.223 ori
<b>Sony Ericsson Paris P5i - prezentarea video</b>V-am prezentat numeroase zvonuri sau informatii concrete despre mult-asteptatul Sony Ericsson Paris, cunoscut si sub numele de P5i, dar iata ca in sfarsit beneficiem de un demo al terminalului, scapat pe Internet. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a...

V-am prezentat numeroase zvonuri sau informatii concrete despre mult-asteptatul Sony Ericsson Paris, cunoscut si sub numele de P5i, dar iata ca in sfarsit beneficiem de un demo al terminalului, scapat pe Internet. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la prezentarea video:

Paris este primul slider produs de Sony Ericsson care ruleaza OS-ul Symbian UIQ 3.3 si este dotat o tastatura QWERTY cu 20 de butoane. Pe lista sa de specificatii descoperim si suport AGPS care va opera in tandem cu Google Maps, plus WiFi, radio si un player Walkman. Telefonul va fi lansat in septembrie si va fi disponibil la pretul de 400 de euro. Dupa cum puteti vedea in prezentarea video, producatorii sai insista pe GPS si interfata handsetului, punctele sale forte.

Si camera este scoasa in evidenta, dar se poate observa cu usurinta ca personajul principal al reclamei nu prea are experienta cu Paris P5i, de vreme ce se misca destul de incet prin meniurile sale si manevreaza nesigur tastatura. Cand va sosi Sony Ericsson P5i Paris si in Romania? Probabil la o luna sau 2 dupa lansarea oficiala a handsetului la nivel global.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×