Sony Ericsson G702 (BeiBei) prezent intr-un clip promotional

1.031 ori
<b>Sony Ericsson G702 (BeiBei) prezent intr-un clip promotional</b>Dupa ce Sony Ericsson P5i Paris ni s-a prezentat intr-un clip video oficial scapat pe Internet a venit randul "partenerului sau" sa-si faca aparitia pe Web. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona prezentarea video: &nbsp; Va reamintim ca...

Dupa ce Sony Ericsson P5i Paris ni s-a prezentat intr-un clip video oficial scapat pe Internet a venit randul "partenerului sau" sa-si faca aparitia pe Web. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona prezentarea video:

Va reamintim ca handsetul va fi lansat peste 18 zile, sau cel putin anuntat oficial de catre Sony Ericsson. Telefonul dispune de un touchscreen si a fost aprobat de catre FCC cu o saptamana in urma. Stim ca acesta suporta conectivitate HSDPA, WiFi si include GPS si o camera de 3.2 megapixeli. G702 foloseste, ca si Sony Ericsson Paris UIQ 3.3 si incorporeaza un stylus, prezent in partea sa dreapta.

Tasta navigationala s-a transformat in rotita navigationala, folosita pentru scroll. Pentru a folosi din plin GPS-ul inclus, veti putea utiliza Google Mobile Maps si WayFinder Navigator pentru a gasi ruta ideala sau o destinatie dorita. Opera 9.5 este disponibil pe acest terminal si suporta browsing full HTML, dar si Flash Lite 3. De asemenea, veti putea vizualiza site-urile in format landscape doar apasand pe tasta "5".

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×