Sony Ericsson prezintă două noi modele de telefoane midrange: Txt Pro și Mix Walkman

2.455 ori
<b>Sony Ericsson prezintă două noi modele de telefoane midrange: Txt Pro și Mix Walkman</b>Seria aparent nesfârșită de scăpări Sony Ericsson are drept repercusiuni și anunțarea unor produse, acum că aceasta au ajuns pe web sub formă de imagini. Sony Ericsson tocmai a confirmat existența a două noi terminale și anume Txt Pro și Mix...

Seria aparent nesfârșită de scăpări Sony Ericsson are drept repercusiuni și anunțarea unor produse, acum că aceasta au ajuns pe web sub formă de imagini. Sony Ericsson tocmai a confirmat existența a două noi terminale și anume Txt Pro și Mix Walkman.

Cel cu tastatură glisantă fusese cunoscut sub numele de cod CK15i la momentul în care a ajuns pe web prea devreme. Imaginea a fost postată de Sony Ericsson pe Facebook cu ocazia unui concurs pentru fanii brandului, care pot deveni primii din lume care pot face recenzia acestor două noi telefoane mobile.

Câștigătorii vor primi 10 handseturi pentru familie și prieteni, iar prima sarcină pentru înscrierea în concurs este ghicirea numelor celor două terminale, cu variantele Sony Ericsson txt pro și Sony Ericsson Mix Walkman, Text mini messenger și Mixing Mini și în cele din urmă Messaging Pro și Mini Walkman.

Prima variantă sună foarte plauzibil, iar handseturile rulează Android 2.3.4, conform zvonurilor și vin cu varianta customizata a OS-ului prezenta și pe Xperia Mini Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×