Sony Ericsson propulsată de Android Înapoi În segmentul smartphone, unde lupta părea pierdută

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.386 ori
<b>Sony Ericsson propulsată de Android Înapoi În segmentul smartphone, unde lupta părea pierdută</b>Sony Ericsson a exprimat recent o atitudine pozitivă față de Android, OS-ul care le-a adus o parte din cota de piață pe care o aveau cu câțiva ani în urmă. și Motorola poate spune că a fost chiar salvată de la faliment de sistemul de operare...

Sony Ericsson a exprimat recent o atitudine pozitivă față de Android, OS-ul care le-a adus o parte din cota de piață pe care o aveau cu câțiva ani în urmă. și Motorola poate spune că a fost chiar salvată de la faliment de sistemul de operare al celor de la Google, iar acum Sony Ericsson prin Xperia și Android cunosc succesul.

Jan Uddenfeldt, CTO al companiei SE și-a exprimat recent încântarea cu privire la adoptarea lui Android drept OS principal al segmentului smartphone Sony Ericsson. Din păcate firma japonezo-suedeză este la această oră încadrată în secțiunea "Alte Branduri" în ce privește cota de piață în secțiunea smartphone în Statele Unite și asta în vreme ce la nivel mondial brandul deține 5% din piața smartphone.

Nu mai puțin de 6 modele Xperia Android 2.3 Gingerbread la bord au fost anunțate în acest an, printre care și Xperia Play, pe care îl avem în teste acum și care suntem siguri că va fi un succes. Deocamdată handsetul nu a debutat în SUA, dar va sosi în State prin AT&T și Verizon, având la dispoziție un public numeros format din gameri.

Va fi interesant de urmărit evoluția Sony Ericsson pe această linie a adoptării lui Android, dar oare cât vom mai avea de așteptat până ce și Windows Phone 7 va deveni o variantă viabilă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×