Sony Ericsson reinventeaza Nokia N93

1.209 ori
<b>Sony Ericsson reinventeaza Nokia N93</b>Sony Ericsson a trecut la nostalgie si doreste sa "invie" un model mai vechi, care nu le apartine, din pacate. Este vorba de Nokia N93, telefonul camcorder, de la rivalii Nokia. O schita din 2003 (poza de mai sus) arata un terminal ce seamana izbitor cu...

Sony Ericsson a trecut la nostalgie si doreste sa "invie" un model mai vechi, care nu le apartine, din pacate. Este vorba de Nokia N93, telefonul camcorder, de la rivalii Nokia.

O schita din 2003 (poza din dreapta) arata un terminal ce seamana izbitor cu N93, dar Sony Ericsson afirma ca acest concept aparuse cu mult inaintea modelului scos de Nokia. Surprinsi ca aceasta descoperire nu a avut inca consecinte la nivel juridic putem sa ne punem intrebarea daca cei de la Sony Ericcson vor dori sa prezinte acest experiment in cadrul 3GSM.

Compania va anunta modelele ce vor fi prezentate la Barcelona, la o conferinta ce va avea loc maine dimineata, la Londra. Concurenta dintre Sony Ericsson si Nokia nu este o noutate, iar motivele de disputa nu vor lipsi niciodata intre acesti giganti ai telefoniei mobile.

3GSM-ul de acest an se anunta mai incins ca niciodata, o cursa nebuna a inovatiilor si gadgeturilor hi-fi!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×