LG Shine Black Label sub magia lui David Blaine

1.180 ori
<b>LG Shine Black Label sub magia lui David Blaine</b>Noua varianta LG Shine, pe numele ei Black Label va fi reprezentata de iluzionistul David Blaine, care se va intoarce la Londra pentru lansarea oficiala a terminalului. Celebrul iluzionist se va intalni pentru prima oara cu fanii din Regatul Unit in...

Noua varianta LG Shine, pe numele ei Black Label va fi reprezentata de iluzionistul David Blaine, care se va intoarce la Londra pentru lansarea oficiala a terminalului.

Celebrul iluzionist se va intalni pentru prima oara cu fanii din Regatul Unit in acelasi loc unde marele magician Houdini isi facea scamatoriile, the Cirque din Londra. Desi este un eveniment inedit pentru lansarea unui telefon, va fi foarte greu sa intrati, daca nu sunteti un membru al presei sau un fan cu biletele cumparate cu mult timp inainte.

LG Shine este definitia stilului, comoditatii si a clasei, departe de orice notiune de standard si mediocritate. Finisarea metalica, grosimea mica si "oglinda magica" care dispare de pe partea din fata a telefonului cand il deschidem, fac din Shine o alegere perfecta pentru cei pretentiosi. Depasind LG Chocolate in vinzari, modelul LG Shine s-a bucurat de un mare succes inca de la lansarea sa in noiembrie 2006 din Korea.

Lansarea oficiala pentru Europa va avea loc pe 7 februarie 2007 la Cirque, in Londra, in compania lui David Blaine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×