Florin, de la Hi-Q se vede pe Qik si Nokia N95

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.798 ori
<b>Florin, de la Hi-Q se vede pe Qik si Nokia N95</b>Stim ca baietii de la Hi-Q sunt mai infipti in lumea tech decat oricand, ei inaugurand un Nokia N95 zilele trecute cu ajutorul unui streaming live prin intermediul serviciului Qik. Despre serviciul acesta va vorbeam cu cateva saptamani in urma,...

Stim ca baietii de la Hi-Q sunt mai infipti in lumea tech decat oricand, ei inaugurand un Nokia N95 zilele trecute cu ajutorul unui streaming live prin intermediul serviciului Qik.

Despre serviciul acesta va vorbeam cu cateva saptamani in urma, informandu-va despre faptul ca acest gen de streaming este suportat si pe terminalele HTC, iar popularitatea Qik este in crestere. Observati calitatea clipurilor video rezultate si din cate am inteles de la Florin, va exista chiar posibilitatea asocierii sale cu Twitter, pentru a va anunta contactele ca urmeaza un streaming live.

Qik dispune si de un client software pentru iPhone, providerul de continuri video fiind compatibil cu terminale de ultimul racnet, ca Touch Diamond, XPERIA X1 sau HTC Touch Dual. Retineti faptul ca pentru a folosi Qik veti avea nevoie de un abonament date nelimitat plus o conexiune 3G de exceptie.

Cel mai mare rival al lui Qik este serviciul de streaming live Flixwagon, de asemenea provider video si iata si o comparatie a celor doua aici.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×