Sony Ericsson Robyn, fotografiat din nou, XPERIA X10 Mini impresioneaza placut

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.590 ori
<b>Sony Ericsson Robyn, fotografiat din nou, XPERIA X10 Mini impresioneaza placut</b>Cu cateva zile in urma am descoperit ca Sony Ericsson XPERIA X10 va avea o versiune Mini, ce va purta numele de Sony Ericsson Robyn. Telefonul este prezent in imaginea de mai jos, dar din pacate nu avem confirmarea celor de la SE in legatura cu...

Cu cateva zile in urma am descoperit ca Sony Ericsson XPERIA X10 va avea o versiune Mini, ce va purta numele de Sony Ericsson Robyn. Telefonul este prezent in imaginea de mai jos, dar din pacate nu avem confirmarea celor de la SE in legatura cu "inrudirea" celor 2 handseturi.

Dupa cum puteti observa prin comparatia cu un iPhone, handsetul este destul de mic, aparent avand un ecran pe jumatate cat cel al lui XPERIA X10. Banuim ca si Robyn va rula Android, ca si modelul mai mare, dar si ca ecranul sau este unul touch. Suntem curiosi in legatura cu specificatiile acestui inedit handset, in special la capitolul memorie, camera si putere de procesare.

Modelele "mini" au inceput sa devina un trend, dupa ce Nokia a lansat o astfel de versiune a lui N97. Acum si LG are un astfel de terminal, Sony Ericsson de asemenea si nu ne-ar mira ca si Motorola sa prezinte in curand un Droid mini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×