CES 2010: Ceasul inPulse, companionul ideal pentru un BlackBerry

1.050 ori
<b>CES 2010: Ceasul inPulse, companionul ideal pentru un BlackBerry</b>Cei de la Engadget au fost curiosi sa afle daca zvonul in legatura cu "ceasul BlackBerry" era real sau nu, astfel ca i-au urmarit pe cei de la Allerta la CES 2010. Aceasta companie canadiana a produs un ceas "smartwatch", creat special pentru a opera in...

Cei de la Engadget au fost curiosi sa afle daca zvonul in legatura cu "ceasul BlackBerry" era real sau nu, astfel ca i-au urmarit pe cei de la Allerta la CES 2010. Aceasta companie canadiana a produs un ceas "smartwatch", creat special pentru a opera in tandem cu terminalele BlackBerry.

In ce priveste designul, produsul este foarte atractiv, dupa cum puteti vedea si in imaginile atasate acestui articol. Apreciem corpul metalic, cureaua din piele si trebuie sa aflati ca acest gadget suporta afisarea mesajelot text, a identitatii persoanei care va apeleaza pe BlackBerry si va anunta in legatura cu noile e-mail-uri primite.

Pulse

Chiar si mesajele de pe BlackBerry Messenger vor aparea pe ecranul ceasului, ceea ce inseamna ca inPulse suporta si aceasta aplicatie. Nu va asteptati la prea multe informatii totusi, caci spatiul ecranului este limitat, astfel ca veti putea vizualiza doar expeditorul/apelantul si un preview al mesajului.

Ceasul Pulse

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×