Sony Ericsson se va numi Sony de la mijlocul lui 2012

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.070 ori
<b>Sony Ericsson se va numi Sony de la mijlocul lui 2012</b>2011 a fost anul mobile și au fost câteva mutări interesante. Nokia și Microsoft au anunțat colaborare în dezvoltarea unui Windows Phone, Motorola a intrat în ograda Google, iar Sony a achiziționat cu aproximativ 1 miliard de dolari și partea...

2011 a fost anul mobile și au fost câteva mutări interesante. Nokia și Microsoft au anunțat colaborare în dezvoltarea unui Windows Phone, Motorola a intrat în ograda Google, iar Sony a achiziționat cu aproximativ 1 miliard de dolari și partea Ericsson din joint-venture urmând ca în 2012 să aducă smartphone-uri sub brand propriu.

Am scris smartphone-uri și nu telefoane mobile pentru că recent au declarat prin intermediul CEO-ului că de acum încolo vor produce doar telefoane inteligente. Au abordat doar Android și un terminal Sony cu Windows Phone se lasă așteptat.

Un oficial al companiei a declarat în India:
Multe schimbări se fac spre a face un branding în mod corect și vom fi gata până la mijlocul lui 2012. Asta va însemna că și partea de marketing și advertising se va porni. Nu mai suntem la fel de puternici precum în urmă cu câțiva ani însă ne vom adapta din mers, ne vom focusa pe piețe atent selectate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×