Sony Ericsson Sora, un XPERIA ieftin, dar surprinzator

2.927 ori
<b>Sony Ericsson Sora, un XPERIA ieftin, dar surprinzator</b>Telefoanele concept pot permite realizarea imposibilului, astfel ca pana si un super-smartphone ca XPERIA poate deveni un mid-end, in teorie. Rezultatul este XPERIA Sora, concept realizat de catre Razec, membru al comunitatii Esato. Diferenta de pret...

Telefoanele concept pot permite realizarea imposibilului, astfel ca pana si un super-smartphone ca XPERIA poate deveni un mid-end, in teorie. Rezultatul este XPERIA Sora, concept realizat de catre Razec, membru al comunitatii Esato.

Diferenta de pret dintre Sora si XPERIA X1 va fi semnificativa, de vreme ce terminalul concept nu dispune de tastatura QWERTY sau de ecran full touch. Evident, designul ramane doar un design si vom mai avea de asteptat pana ce Sony Ericsson se decide sa adopte acest concept in portofoliul sau. Sony Ericsson XPERIA Sora soseste cu celebra interfata bazata pe panouri, un mod multimedia/web, Windows Mobile 7 si un procesor Qualcomm QSD8250 de 1 GHz.

Sony Ericsson Sora

Exista totusi si un aspect impresionant al acestui telefon de nivel mediu si anume camera sa, dotat cu un senzor Exmor CMOS de nu mai putin de 12 megapixeli. In plus, dupa cum puteti observa si in imagini, telefonul este un dual slider, dispunand si de un sistem de control al functiilor audio, dezvaluit de mecanismul glisant al lui Sora.

Sony Ericsson Sora

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×