Sony Ericsson ST18i, un nou Xperia cu camera de Arc - acum În imagini oficiale

2.066 ori
<b>Sony Ericsson ST18i, un nou Xperia cu camera de Arc - acum În imagini oficiale</b>Deși telefonul Sony Ericsson ST18i nu a fost anunțat oficial, iată-l în imagini demne de cele oferite de obicei presei. Avem de-a face cu un nou model Xperia, se pare, unul cunoscut sub numele de cod Sony Ericsson ST18i Urushi. &nbsp; Specificațiile...

Deși telefonul Sony Ericsson ST18i nu a fost anunțat oficial, iată-l în imagini demne de cele oferite de obicei presei. Avem de-a face cu un nou model Xperia, se pare, unul cunoscut sub numele de cod Sony Ericsson ST18i Urushi.

Specificațiile sale amintesc de terminalul Xperia Arc, mai ales când vine vorba de procesor, un Snapdragon Scorpion de 1GHz cu procesor grafic Adreno 205. Ecranul lui Urushi este un touchscreen de 3.2 inchi, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și bazat pe tehnologia Bravia Mobile. Sistemul de operare implementat pe smarphone este Android 2.3.3 Gingerbread, la pachet cu obișnuitele personalizări Sony Ericsson.

și camera lui Urushi este împrumutată de la Xperia Arc - un senzor de 8 megapixeli cu suport pentru captură 720p și bliț LED. Lansarea acestui nou model Xperia este așteptată în luna septembrie, dar rețineți că telefonul nu a fost anunțat oficial încă.

Sony Ericsson ST18i, un nou Xperia cu camera de Arc - acum În imagini oficiale

Sony Ericsson ST18i, un nou Xperia cu camera de Arc - acum În imagini oficiale

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×