Sony Ericsson va lansa un telefon Windows Phone 7 in 2011

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.039 ori
<b>Sony Ericsson va lansa un telefon Windows Phone 7 in 2011</b>In vreme ce majoritatea companiilor si-au confirmat planurile in legatura cu Windows Phone 7 deja de luni bune, Sony Ericsson pare a fi asteptat lansarea OS-ului pentru a-si anunta intentiile. Astfel, aflam ca producatorul seriilor Cybershot, Walkman si...

In vreme ce majoritatea companiilor si-au confirmat planurile in legatura cu Windows Phone 7 deja de luni bune, Sony Ericsson pare a fi asteptat lansarea OS-ului pentru a-si anunta intentiile. Astfel, aflam ca producatorul seriilor Cybershot, Walkman si XPERIA va lansa primul model WP7 in 2011.

Vestea vine de la CEO-ul SE, Bert Nordberg, care afirma recent ca producatorul va lansa cateva modele Windows Phone 7 anul viitor. Noul OS pare o alternativa excelenta pentru handseturile Symbian, mai ales ca Sony Ericsson a anuntat cu cateva saptamani in urma ca va renunta la aceasta platforma. Intre timp Android ramane o optiune viabila pentru aceasta companie, mai ales datorita popularitatii sale crescande.

Nordberg a mai declarat ca Sony Ericsson genereaza acum 19% din veniturile aduse de Android Market, iar producatorul modelelor XPERIA are peste 50% din vanzari reprezentate de smartphone-uri. Analistii considera ca aceasta intarziere a primului model WP7 va dauna celor de la SE, mai ales ca rivalii lor vor avea terminale atractive dotate cu noul sistem de operare si disponibile in perioada sarbatorilor de iarna.

Intre timp, noi ne multumim cu un XPERIA X10 cu batranul Android 1.6...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×