Americanii, dependenti de telefonul mobil? Handseturile, indispensabile peste Ocean

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.426 ori
<b>Americanii, dependenti de telefonul mobil? Handseturile, indispensabile peste Ocean</b>Un studiu publicat recent de catre Pew Research Center arata ca telefonul mobil este cel mai popular gadget detinut de americanul de rand. Astfel, 85% dintre americani detin acum un telefon mobil, urmat in statistici de computerul desktop si notebook-uri,...

Un studiu publicat recent de catre Pew Research Center arata ca telefonul mobil este cel mai popular gadget detinut de americanul de rand. Astfel, 85% dintre americani detin acum un telefon mobil, urmat in statistici de computerul desktop si notebook-uri, locurile 2 si 3 avand o distanta mica intre ele.

Nu ne surprinde sa aflam si ca tinerii consumatori reprezinta segmentul cel mai pasionat de telefoane mobile, dar se pare ca nici adultii de peste 65 de ani nu raman imuni tentatiei. Aparent, 58% dintre acestia detin un handset, cel mai probabil cu accentul pe modele low end. Deocamdata tableturile raman la 4%, iar e-book readerele la 5%, desi suntem siguri ca statisticile vor arata altfel la finalul lui 2011, cel putin pentru tableturi.

Studiul anterior mentionat arata ca e-book readerele sunt populare in randul publicului feminin, in vreme ce barbatii prefera tableturile. E un soi de duel ce aminteste de Nintendo DS (preferat de domnisoare) versus PlayStation Portable (alegerea domnilor). Puteti citi raportul complet si afla statistici detaliate aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×