Gafa cea mare de la WWDC 2010: cum i-a picat lui Steve Jobs WiFi-ul pe iPhone 4 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.399 ori
<b>Gafa cea mare de la WWDC 2010: cum i-a picat lui Steve Jobs WiFi-ul pe iPhone 4 (Video)</b>Discursul lui Steve Jobs de aseara a durat ceva mai mult decat de obicei, punctul sau central fiind fara indoiala noul iPhone. Totusi, acest discurs de la WWDC 2010 nu a fost lipsit de incidente si daca ne-am obisnuit ca Microsoft sa ne arate din cand in...

Discursul lui Steve Jobs de aseara a durat ceva mai mult decat de obicei, punctul sau central fiind fara indoiala noul iPhone. Totusi, acest discurs de la WWDC 2010 nu a fost lipsit de incidente si daca ne-am obisnuit ca Microsoft sa ne arate din cand in cand un ecran albastru, stati sa vedeti ce a patit Apple:

CEO-ul companiei din Cupertino a trebuit sa renunte la a demonstra una din functiile lui iPhone 4 din cauza problemelor cu reteaua WiFi. Aparent, numarul foarte mare de jurnalisti conectati la WiFi in acea sala ar fi cauzat acest blocaj, Jobs rugandu-i pe bloggeri si jurnalisti sa elibereze reteaua. Evident, reprezentantii presei au izbucnit in ras, ba chiar unul mai sugubat i-a sugerat lui Steve sa treaca la Verizon, operatorul rival celor de la AT&T.

Bossul Apple a parut destul de stanjenit, dar i-a reamintit fanului Verizon ca e o problema de WiFi si nu de retea de telefonie. E drept ca avand in vedere popularitea hotspoturilor WiFi/3G semnalul din aceasta sala de conferinte era inutilizabil. Jobs a afirmat ca peste 500 de hotspoturi erau active, in randul publicului.

O problema spinoasa ramane totusi in discutie: de ce atat WiFi si nu 3G?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×