Gafa cea mare de la WWDC 2010: cum i-a picat lui Steve Jobs WiFi-ul pe iPhone 4 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.411 ori
<b>Gafa cea mare de la WWDC 2010: cum i-a picat lui Steve Jobs WiFi-ul pe iPhone 4 (Video)</b>Discursul lui Steve Jobs de aseara a durat ceva mai mult decat de obicei, punctul sau central fiind fara indoiala noul iPhone. Totusi, acest discurs de la WWDC 2010 nu a fost lipsit de incidente si daca ne-am obisnuit ca Microsoft sa ne arate din cand in...

Discursul lui Steve Jobs de aseara a durat ceva mai mult decat de obicei, punctul sau central fiind fara indoiala noul iPhone. Totusi, acest discurs de la WWDC 2010 nu a fost lipsit de incidente si daca ne-am obisnuit ca Microsoft sa ne arate din cand in cand un ecran albastru, stati sa vedeti ce a patit Apple:

CEO-ul companiei din Cupertino a trebuit sa renunte la a demonstra una din functiile lui iPhone 4 din cauza problemelor cu reteaua WiFi. Aparent, numarul foarte mare de jurnalisti conectati la WiFi in acea sala ar fi cauzat acest blocaj, Jobs rugandu-i pe bloggeri si jurnalisti sa elibereze reteaua. Evident, reprezentantii presei au izbucnit in ras, ba chiar unul mai sugubat i-a sugerat lui Steve sa treaca la Verizon, operatorul rival celor de la AT&T.

Bossul Apple a parut destul de stanjenit, dar i-a reamintit fanului Verizon ca e o problema de WiFi si nu de retea de telefonie. E drept ca avand in vedere popularitea hotspoturilor WiFi/3G semnalul din aceasta sala de conferinte era inutilizabil. Jobs a afirmat ca peste 500 de hotspoturi erau active, in randul publicului.

O problema spinoasa ramane totusi in discutie: de ce atat WiFi si nu 3G?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×