Sony Ericsson W890i, scapat pe internet si apoi vandut ilegal

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.161 ori
<b>Sony Ericsson W890i, scapat pe internet si apoi vandut ilegal</b>Un norocos utilizator polonez a reusit sa puna mana pe prototipul lui Sony Ericsson W890i... Nu se stie exact cum a reusit acest lucru, de la cine si cat a costat, ceea ce ne intereseaza este experienta cu acest terminal: Este evident faptul ca avem de-a...

Un norocos utilizator polonez a reusit sa puna mana pe prototipul lui Sony Ericsson W890i... Nu se stie exact cum a reusit acest lucru, de la cine si cat a costat, ceea ce ne intereseaza este experienta cu acest terminal:

Este evident faptul ca avem de-a face cu un prototip, dupa cum deducem din insemnul "SE 123" inscriptionat in partea din spate a terminalului. Pana la a da un verdict in legatura cu noul handset va trebui sa analizam produsul final, dar deocamdata, sa vedem ce au de zis polonezii in legatura cu W890i. Printre defectele principale ale telefonului se numara si absenta jackului de 3.5 mm pentru casti, un mare handicap, avand in vedere felul inestetic in care arata acest Sony Ericsson cu perechea sa de casti.

Reviewerii polonezi s-au confruntat cu o alta problema: televiziunea mobila nu a functionat pe acest handset, dar nu putem garanta ca nu a fost vina operatorului local sau a lipsei acestui gen de servicii in zona. In alta ordine de idei, terminalul suporta Bluetooth si ruleaza jocuri 3D, iar bateria sa a reusit sa impresioneze reviewerii prin durata, desi este doar un model de 950Mah. Putem spune cu mana pe inima ca suntem dezamagiti de modelul W890i si speram ca impresia proasta sa fie remediata odata cu lansarea oficiala a terminalului, desi sansele sunt foarte mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×