Nokia considera continuturile esenta utilizarii telefoanelor mobile

1.102 ori
<b>Nokia considera continuturile esenta utilizarii telefoanelor mobile</b>Nokia, cel mai mare producator de terminale mobile considera continuturile destinate internetului wireless cheia pentru a atrage utilizatorii de telefoane mobile , inclusiv in pietele in crestere la ora actuala. Kai Oistamo, seful sectiunii de telefonie...

Nokia, cel mai mare producator de terminale mobile considera continuturile destinate internetului wireless cheia pentru a atrage utilizatorii de telefoane mobile , inclusiv in pietele in crestere la ora actuala.

Kai Oistamo, seful sectiunii de telefonie mobila Nokia a afirmat ca probabil cea mai mare bariera in calea folosirii internetului mobil in tarile in plina dezvoltare este lipsa de interes. De asemenea Oistamo a afirmat ca se incearca facilitarea si participarea in cadrul producerii de continuturi care sa fie relevante pentru clientii din pietele in proces de dezvltare. Publicul tinta este cel care defineste trendurile conform reprezentantilor Nokia, dar se pare ca si serviciile localizate si retelele sociale au un rol crucial.

Achizitiile recente ale celor dela Nokia au dus la dezvoltarea unei strategii bazate pe continuturi si astfel compania isi schimba orientarea devenind mai degraba o companie a serviciilor online, in locul unui producator de hardware. In iulie Nokia a afirmat ca va cumpara site-ul de social networking Twango, avand in vedere ca milioane de utilizatori folosesc site-uri de acest gen, ca MySpace sau Facebook. Nokia a lansat recent si portalul de servicii Internet Ovi, iar la inceputul acestei luni, compania finlandeza a inaintat o oferta de 8.1 miliarde de dolari pentru cumpararea Navteq, companie care produce harti digitale pentru GPS-uri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×