Joystickul stil Wii compatibil si cu telefoanele Nokia

1.255 ori
<b>Joystickul stil Wii compatibil si cu telefoanele Nokia</b>Va mai amintiti probabil de Zeemote, un controller similar cu popularul Wiimote al consolei Nintendo Wii, accesoriul fiind compatibil cu telefoanele Sony Ericsson. Ei bine neo-zeelandezii producatori de joystickuri pentru telefoane mobile au incheiat un...

Va mai amintiti probabil de Zeemote, un controller similar cu popularul Wiimote al consolei Nintendo Wii, accesoriul fiind compatibil cu telefoanele Sony Ericsson. Ei bine neo-zeelandezii producatori de joystickuri pentru telefoane mobile au incheiat un parteneriat si cu Nokia in Germania.

Diferenta dintre cele 2 intelegeri este ca Nokia va putea comercializa controllerul, care soseste cu un mic joystick pe care il veti misca cu degetul mare si 4 butoane destinate actiunilor in-game. Veti putea achizitiona un Zeemote fie de sine statator sau impreuna cu un telefon cu pronuntate functii de gaming, asta in cazul in care Nokia pregateste un handset surpriza N-Gage, lucru putin probabil.

Suntem curiosi sa vedem platforma Nokia N-Gage in actiune, in tandem cu un astfel de joystick, mai ales dupa amanarile lansarii platformei. Deja iPhone-ul castiga teren drept cel mai bun terminal mobil pentru jocuri si ar fi cazul ca N-Gage sa isi arate adevaratul potential, sau sa faca sacrilegiul de a fi portat pe terminalul Apple. Revenind la joystick, acesta se conecteaza la telefon prin Bluetooth si permite utilizatorului sa interactioneze cu jocurile sau alte aplicatii de pe handset.

Daca va aflati in Germania catre finalul lui 2008 veti putea achizitiona un astfel de accesoriu, probabil la pachet cu un super-joc pentru mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×