Sony Ericsson W990 sau doar un telefon al zvonurilor?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.011 ori
<b>Sony Ericsson W990 sau doar un telefon al zvonurilor?</b>Desi e foarte probabil sa avem de-a face doar cu un zvon aparut pe fondul showului CeBIT 2008, ceea ce puteti admira in imaginea de mai jos este telefonul Sony Ericsson W990. Dupa cum puteti vedea si in imagine, handsetul ruleaza Windows Mobile si...

Desi e foarte probabil sa avem de-a face doar cu un zvon aparut pe fondul showului CeBIT 2008, ceea ce puteti admira in imaginea de mai jos este telefonul Sony Ericsson W990.

Dupa cum puteti vedea si in imagine, handsetul ruleaza Windows Mobile si foloseste ca sistem de input un touchscreen de mari dimensiuni. Se pare ca terminalul este dotat exclusiv cu display de tip touchscreen, de vreme ce nu vedem nici urma de butoane sau taste de orice fel. In cazul in care va intrebati, imaginea a fost postata de catre utilizatorul "ToShaRa" pe site-ul se-nse, care include si stiri despre terminalele Sony Ericsson.

Reteta clasica in astfel de cazuri este ca sony Ericsson sa anunte handsetul pana la inceputul urmatorului eveniment tech, sau chiar in cadrul acestuia. De vreme ce CeBIT 2008 este in plina desfasurare, W990 este un candidat al anunturilor marca Sony Ericsson, de azi pana duminica, in ultima zi a showului. Neclaritatea imaginii si sursa sa ne fac totusi sa credem ca avem de-a face fie cu un concept al designerilor de la Sony Ericsson, fie cu o farsa creata in Photoshop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×