Sony Ericsson WX1 si WS1, telefonul Walkman reinventat sub forma de concept

1.732 ori
<b>Sony Ericsson WX1 si WS1, telefonul Walkman reinventat sub forma de concept</b>Desi a trecut ceva timp de cand Sony Ericsson a lansat ultimul model Walkman, iata ca doua concepte ne mai salveaza de la monotonia in care a picat recent brandul. Este vorba despre Sony Ericsson WX1 si WS1, designuri de telefoane muzicale create de care...

Desi a trecut ceva timp de cand Sony Ericsson a lansat ultimul model Walkman, iata ca doua concepte ne mai salveaza de la monotonia in care a picat recent brandul. Este vorba despre Sony Ericsson WX1 si WS1, designuri de telefoane muzicale create de care juris15, membru al forumului Esato.

Sony Ericsson WX1 vine cu un display OLED touch de 3 inchi, tehnologie de anulare a zgomotului de fond, memorie interna de 32 GB, difuzoare stereo si un jack audio de 3.5 mm. Dotarile sale mai includ si o camera de 8.1 megapixeli, WiFi, un amplificator digital si captura video video 720p HD.

Cony Ericsson WX1 so WS1 concept

Sony Ericsson WS1 incorporeaza o tastatura QWERTY glisanta, atipica pentru un music phone, dar si 16 GB memorie si un display touch de 3 inchi. Obisnuitele difuzoare stereo sunt la bord, impreuna cu o camera de 8.1 megapixeli si tehnologia Clear Stereo. Isi va reveni Sony Ericsson din criza si va lansa modele de acest gen vreodata?

Sony Ericssom WX1 si WS1 Concept

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×