Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza totusi in 2008

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.220 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza totusi in 2008</b>Se pare ca persoanele care asteapta cu nerabdare lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 nu trebuie sa amane bucuria de a folosi terminalul pentru 2009, de vreme ce handsetul a fost programat din nou pentru o lansare in 2008. Vestea vine dupa numeroase...

Se pare ca persoanele care asteapta cu nerabdare lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 nu trebuie sa amane bucuria de a folosi terminalul pentru 2009, de vreme ce handsetul a fost programat din nou pentru o lansare in 2008.

Vestea vine dupa numeroase zvonuri care dadeau terminalul drept disponibil din februarie 2009. Cel care infirma aceasta veste proasta care a stricat ziua fanilor Sony Ericsson este chiar Aldo Liguori, vice presedinte al sectiunii de Comunicatii Globale in cadrul Sony Ericsson. Vom vedea terminalul pe piata in cea de-a doua jumatate a acestui an, dupa cum aflasem din anuntul oficial din data de 10 februarie. Este interesant de observat faptul ca presupusa amanare a lansarii lui X1 a fost pusa pe seama intarzierii lansarii lui Windows Mobile 6.1.

Evident ca s-a dat vina pe toate partile implicate in acest proiect, de la HTC, compania care produce efectiv acest terminal, pana la Sony Ericsson si posibilele neintelegeri cu operatorii. Acum, ca v-am prezentat un XPERIA in actiune si l-am confirmat pentru 2008, ramane doar sa il vedem pe piata si speram ca modelul P5i ii va urma exemplul.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×