Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza totusi in 2008

1.251 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza totusi in 2008</b>Se pare ca persoanele care asteapta cu nerabdare lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 nu trebuie sa amane bucuria de a folosi terminalul pentru 2009, de vreme ce handsetul a fost programat din nou pentru o lansare in 2008. Vestea vine dupa numeroase...

Se pare ca persoanele care asteapta cu nerabdare lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1 nu trebuie sa amane bucuria de a folosi terminalul pentru 2009, de vreme ce handsetul a fost programat din nou pentru o lansare in 2008.

Vestea vine dupa numeroase zvonuri care dadeau terminalul drept disponibil din februarie 2009. Cel care infirma aceasta veste proasta care a stricat ziua fanilor Sony Ericsson este chiar Aldo Liguori, vice presedinte al sectiunii de Comunicatii Globale in cadrul Sony Ericsson. Vom vedea terminalul pe piata in cea de-a doua jumatate a acestui an, dupa cum aflasem din anuntul oficial din data de 10 februarie. Este interesant de observat faptul ca presupusa amanare a lansarii lui X1 a fost pusa pe seama intarzierii lansarii lui Windows Mobile 6.1.

Evident ca s-a dat vina pe toate partile implicate in acest proiect, de la HTC, compania care produce efectiv acest terminal, pana la Sony Ericsson si posibilele neintelegeri cu operatorii. Acum, ca v-am prezentat un XPERIA in actiune si l-am confirmat pentru 2008, ramane doar sa il vedem pe piata si speram ca modelul P5i ii va urma exemplul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×