Sony Ericsson XPERIA X1 soseste in noiembrie prin "3"

1.275 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 soseste in noiembrie prin "3"</b>Operatorul britanic 3 nu va mai fi popular acum doar pentru ca pune in vanzare popularul Skypephone, ci si pentru Sony Ericsson XPERIA X1, pe care il va include in oferta sa din noiembrie. Familia Xperia reprezinta o noua etapa in evolutia Sony Ericsson,...

Operatorul britanic 3 nu va mai fi popular acum doar pentru ca pune in vanzare popularul Skypephone, ci si pentru Sony Ericsson XPERIA X1, pe care il va include in oferta sa din noiembrie.

Familia Xperia reprezinta o noua etapa in evolutia Sony Ericsson, printr-o indepartare fata de platforma S60 si o intrare in universul Windows Mobile. X1 este primul din aceasta noua serie si soseste dotat cu un display touchscreen WVGA de 3 inchi, stylus si tastatura glisanta QWERTY plus obisnuita conectivitate Wi-Fi si USB.

Putand fi considerat un PDA superdotat, acest Sony Ericsson soseste cu o camera de 3.2 megapixeli si opereaza pe baza unor widgeturi usor selectabile sau "panouri" dupa cum sunt ele numite. Acestea permit navigatia prin intermediul a 9 functii favorite, fara prea multa dificultate. Evident, smartphone-ul va fi unul 3G cu HSDPA si va fi disponibil din noiembrie impreuna cu un abonament de 45 de euro pe luna.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×