Noi detalii despre Samsung BlackJack III

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.231 ori
<b>Noi detalii despre Samsung BlackJack III</b>Auzisem zvonuri despre acest handset cu ceva timp in urma, dar iata ca ne apropiem si de o confirmare oficiala, de vreme ce beneficiem in sfarsit de o lista de specificatii a lui BlackJack III. Ultimul "vlastar" al familiei BlackJack va sosi prin...

Auzisem zvonuri despre acest handset cu ceva timp in urma, dar iata ca ne apropiem si de o confirmare oficiala, de vreme ce beneficiem in sfarsit de o lista de specificatii a lui BlackJack III.

Ultimul "vlastar" al familiei BlackJack va sosi prin intermediul operatorului american AT&T din octombrie ruland o versiune full a lui Windows Mobile 6.1 Professional. Printre dotarile sale se numara o camera de 3 megapixeli, un procesor de 528 MHz, aGPS, WiFi, HSDPA si multe altele. Putem afirma ca acest nou Samsung este o versiune rebranduita a modelului i788, ceea ce e destul de ciudat avand in vedere faptul ca BlackJack-urile fac parte din nisa Windows Mobile.

Zvonurile de ultima ora ne informeaza ca acest BlackJack va sosi dotat cu o camera mai buna decat cea a predecesorului sau, dar si o "talie" mai groasa si un pointer care va inlocui padul directional standard. Va va lua ceva timp sa va obisnuiti cu aceasta metoda de control, dar pana atunci putem doar sa asteptam lansarea handsetului si primele preview-uri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×