Sony Ericsson Xperia X10 Mini si Mini Pro, gata de lansare in Europa; preturi in jur de 300 euro

15.301 ori
<b>Sony Ericsson Xperia X10 Mini si Mini Pro, gata de lansare in Europa; preturi in jur de 300 euro</b>Sony Ericsson Xperia X10 Mini si X10 Mini Pro vor fi lansate in Franta si Belgia la finalul lunii mai, respectiv iunie, pentru al doilea terminal. Cei de la FrAndroid ne informeaza ca Sony Ericsson va oferi modelul X10 Mini la pretul de 300 de euro, in...

Sony Ericsson Xperia X10 Mini si X10 Mini Pro vor fi lansate in Franta si Belgia la finalul lunii mai, respectiv iunie, pentru al doilea terminal. Cei de la FrAndroid ne informeaza ca Sony Ericsson va oferi modelul X10 Mini la pretul de 300 de euro, in vreme ce Xperia X10 Mini Pro va costa 330 de euro.

Ambele modele vor fi disponibile la liber, iar retailerul britanic Expansys estimase deja cu ceva timp in urma ca modelele vor costa in jur de 300 de lire sterline in Marea Britanie. Aceeasi companie afirma ca terminalele vor fi sosi in UK din aprilie, dar data de lansare a fost schimbata cu 24 mai. In ce priveste "fratele mai mare", Xperia X10, acest handset ar trebui sa soseasca in Franta si restul tarilor europene din luna aprilie, la pretul de 599 lire sterline, deblocat.

Va reamintim ca SE Xperia X10 Mini si X10 Pro sunt telefoane diferite, in comparatie cu alte modele Android ele fiind foarte compacte. De asemenea, terminalele folosesc o interfata aratoasa suprapusa lui Android OS si optimizata pentru ecrane mai mici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×