Nexus One, mai bun decat iPhone 3G si HTC HD2, la capitolul display (Video)

2.238 ori
<b>Nexus One, mai bun decat iPhone 3G si HTC HD2, la capitolul display (Video)</b>Fanaticii iPhone vor considera clipul de mai jos o blasfemie, dar iata ca avem in sfarsit dovada calitatii lui Google Nexus One, prin intermediul unui test comparativ al terminalului. El este comparat cu iPhone 3G si HTC HD2, dupa cum puteti vedea: &nbsp;...

Fanaticii iPhone vor considera clipul de mai jos o blasfemie, dar iata ca avem in sfarsit dovada calitatii lui Google Nexus One, prin intermediul unui test comparativ al terminalului. El este comparat cu iPhone 3G si HTC HD2, dupa cum puteti vedea:

Astfel, demontam afirmatiile de aici, cei de la displaymate sustinand ca ecranul lui Nexus One are probleme cu luminozitatea, cu claritatea, cu nivelul culorilor afisate si comportamentul in bataia soarelui. Nimic mai fals! Se vede clar in clipul de mai sus ca Nexus One detine superioritatea, afisand cu un nivel rezonabil de luminozitate si culori foarte vii trailerul filmului Iron Man 2.

Pe locul 2 s-ar afla HTC HD2, iar apoi iPhone 3G. Un alt test al lui Nexus One, de aceasta data versus iPhone 3G, la capitolul viteza WiFi, a fost realizat aici. Revenind la duelul display-urilor, s-a scris despre LCD-ul de pe iPhone versus AMOLED-ul de pe Nexus, tot la initativa celor de la displaymate, a caror teorie am analizat-o aici. Ei afirmau la acel moment ca ecranul telefonului Google sufera de o lipsa a claritatii si "noise". Ca avantaj este mentionata rezolutia sa, mai ridicata decat cea suportata pe iPhone.

Totusi, noi am dovedit contrariul, cel putin in ce priveste playback-ul video. Google 1, Apple 0.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×