Sony Ericsson XPERIA X2 isi face aparitia intr-o imagine in premiera

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.255 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X2 isi face aparitia intr-o imagine in premiera</b>Desi imaginea de mai jos este foarte probabil un fals sau o opera in Photoshop, ea merita luata in calcul, cel putin pana ce Sony Ericsson da o dezmintire sau lanseaza noul XPERIA. Aparent, o sursa anonima le-a oferit celor de la Engadget Mobile o imagine...

Desi imaginea de mai jos este foarte probabil un fals sau o opera in Photoshop, ea merita luata in calcul, cel putin pana ce Sony Ericsson da o dezmintire sau lanseaza noul XPERIA.

Aparent, o sursa anonima le-a oferit celor de la Engadget Mobile o imagine cu XPERIA X2, noul smartphone Sony Ericsson, cunoscut si sub numele de cod Vulcan. Acesta il va inlocui pe X1, cel mai probabil in acest an. In ciuda neclaritatii fotografiei, putem depista o tasta X Panel, in partea stanga-fata a telefonului si o tasta Windows in partea stanga a tastaturii.

Aceste aspecte adauga o doza de credibilitate acestei "scapari", dar totusi e posibil ca imaginea sa fi fost creata de un fan Sony Ericsson, sau sa reprezinte un prototip. Va pastra Sony Ericsson sistemul de operare Windows Mobile pe noul XPERIA, sau va trece la Android, eventual Symbian?

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×