Allview pregateste un nou GPS si telefonul cu tastatura QWERTY Q1 WERTY

4.138 ori
<b>Allview pregateste un nou GPS si telefonul cu tastatura QWERTY Q1 WERTY</b>Allview ne informeaza ca va lansa un nou model de GPS la inceputul saptamanii viitoare, 1103 Navigator dar si un nou model de telefon, Q1 WERTY la sfarsitul lunii august. In vreme ce GPS-ul include un display touchscreen de 4.3 inchi, difuzor de 1W,...

Allview ne informeaza ca va lansa un nou model de GPS la inceputul saptamanii viitoare, 1103 Navigator dar si un nou model de telefon, Q1 WERTY la sfarsitul lunii august.

In vreme ce GPS-ul include un display touchscreen de 4.3 inchi, difuzor de 1W, acumulator de 1450 mAh, memorie interna de 64 MB si OS Microsoft Windows CE 5.0, noul telefon va fi un handset QWERTY, ideal pentru mesagerie instant si browsing web. Mai multe informatii despre GPS aflati de aici, iar revenind la Allview Q1 WERTY, acest model vine cu suport email si o tastatura full QWERTY impresionanta.

Allview Q1 WERTY

Avand in vedere faptul ca Allview este un brand consacrat pentru terminalele sale dual SIM, banuim ca si noul model va avea acest atribut si suntem nerabdatori sa il primim in teste. Pana atunci, ne pregatim sa testam si GPS-ul mentionat mai sus, despre care va vom oferi mai multe detalii saptamana viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×