Sony Ericsson XPERIA X2 "Vulcan", fotografiat inca o data; vine cu camera de 8.1 MP

3.262 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X2 "Vulcan", fotografiat inca o data; vine cu camera de 8.1 MP</b>Prima imagine scapata pe web cu XPERIA X2 nu a fost prea convingatoare, ea putand la fel de bine sa fie o opera in Photoshop, dar iata ca o noua serie de imagini ne convinge ca terminalul este cat se poate de real. Sony Ericsson XPERIA X2, cunoscut si sub...

Prima imagine scapata pe web cu XPERIA X2 nu a fost prea convingatoare, ea putand la fel de bine sa fie o opera in Photoshop, dar iata ca o noua serie de imagini ne convinge ca terminalul este cat se poate de real.

Sony Ericsson XPERIA X2, cunoscut si sub numele de cod "Vulcan" este succesorul lui X1 si avem de-a face cu un smartphone elegant, datorita carcasei negre. Terminalul vine cu o tastatura full QWERTY si camera de 8.1 megapixeli cu blitz, iar lookul elegant este completat de marginile argintii. Acest telefon Windows Mobile ramane un mister, la capitolul specificatii deocamdata.

Daca si acest XPERIA va suferi tot atat de multe amanari ca si predecesorul sau, asteptati-va sa il vedeti pe piata pe undeva prin 2011. Sa speram ca pretul lui "Vulcan" va fi mai rezonabil decat cel al lui X1, al carui esec a fost pus pe seama nisei limitate de public careia i se adreseaza, cu un cost pe masura.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×