Samsung B5100, un nou smartphone Symbian S60

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.228 ori
<b>Samsung B5100, un nou smartphone Symbian S60</b>Seria de telefoane Symbian S60 a celor de la Samsung a mai primit inca un membru, modelul B5100, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos. Este vorba de un candybar de nivel mediu, care nu a fost anuntat oficial inca si care vine cu o carcasa...

Seria de telefoane Symbian S60 a celor de la Samsung a mai primit inca un membru, modelul B5100, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos.

Este vorba de un candybar de nivel mediu, care nu a fost anuntat oficial inca si care vine cu o carcasa metalica si un design ce aminteste de modelul i7110, un alt terminal Symbian S60. In ce priveste lista de specificatii, handsetul vine cu un display QVGA, conectivitate HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth si USB 2.0.

In plus, Samsung B5100 suporta playback DivX si incorporeaza o camera de 3 megapixeli cu blitz LED, iar data sa de lansare nu este cunoscuta inca, dupa cum nu este nici pretul. Totusi, presupunem ca acest nou smartphone va fi mai accesibil ca pret decat modelul i7110, disponibil pentru 499 euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×