Sony Ericsson XPERIA X3 surprins in actiune; noi imagini disponibile

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.498 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X3 surprins in actiune; noi imagini disponibile</b>Nici o saptamana fara informatii despre noul XPERIA si anume modelul X3, cunoscut pana acum si drept Rachael. Handsetul tocmai a fost surprins in actiune, intr-o serie de imagini, pe care le puteti admira mai jos. &nbsp; &nbsp; Va reamintim ca acest...

Nici o saptamana fara informatii despre noul XPERIA si anume modelul X3, cunoscut pana acum si drept Rachael. Handsetul tocmai a fost surprins in actiune, intr-o serie de imagini, pe care le puteti admira mai jos.

Va reamintim ca acest telefon nu a fost inca anuntat sau lansat oficial, iar ceea ce stim despre el este ca avem de-a face cu un Sony Ericsson ce ruleaza Android. Aceasta nu e prima oara cand X3 este surprins in astfel de ipostaze, dar macar acum luminozitatea imaginilor este mai buna.

Sony Ericsson Xperia X3

De remarcat este si faptul ca XPERIA X3 pare a rula varianta standard a lui Android OS, in locul celei customizate cu interfata Rachael, aparent solutia aleasa de SE pentru acest terminal. Ramane de vazut daca producatorul va renunta sau nu la acest UI, desi e foarte posibil ca el sa fie o realitate.

Surse din cadrul Sony Ericsson afirma ca handsetul ar trebui sa soseasca pe piata in primul trimestru al anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×