HTC Sense UI, acum pe iPhone 3GS, prin intermediul unei teme (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.083 ori
<b>HTC Sense UI, acum pe iPhone 3GS, prin intermediul unei teme (Video)</b>Daca nu ati pus inca mana pe un HTC Hero, dar sunteti posesori de iPhone 3GS, puteti acum emula interfata terminalului HTC, prin intermediul unei teme care imita foarte bine Sense UI. Iata cum se comporta Sense pe iPhone 3GS, sub forma de tema: &nbsp; Cel...

Daca nu ati pus inca mana pe un HTC Hero, dar sunteti posesori de iPhone 3GS, puteti acum emula interfata terminalului HTC, prin intermediul unei teme care imita foarte bine Sense UI. Iata cum se comporta Sense pe iPhone 3GS, sub forma de tema:

Cel care a creat softul necesar acestei schimbari de look afirma ca va exista si o tema pentru Windows Mobile, bazata pe aceeasi interfata. Ghidul cu privire la instalarea copiei de HTC Sense se afla la aceasta adresa, iar meritul apartine utilizatorului deviantArt Justflikwalk.

Modificarile fata de versiunea originala sunt minore si aduse in special fonturilor de pe widgeturi, care imita stilul specific lui HTC Hero. Pentru ca aceasta tema sa functioneze, va trebui sa folositi un iPhone care a trecut deja prin procesul de jailbreak si apoi sa cautati Winterboard prin intermediul serviciului Cydia.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×