Sony Ericsson patenteaza display-ul detasabil

1.086 ori
<b>Sony Ericsson patenteaza display-ul detasabil</b>Cel mai nou patent al celor de la Sony Ericsson poarta numele de "Componente detasabile ale unui terminal mobil wireless". Acesta prezinta un design inovativ pentru un telefon mobil modular. Display-ul formeaza un modul, in vreme ce keypadul, camera,...

Cel mai nou patent al celor de la Sony Ericsson poarta numele de "Componente detasabile ale unui terminal mobil wireless". Acesta prezinta un design inovativ pentru un telefon mobil modular.

Display-ul formeaza un modul, in vreme ce keypadul, camera, GPS-ul si restul corpului handsetului formeaza alt modul. Aceste 2 module pot fi separate unul de celalalt, dar pot totusi comunica prin Bluetooth. Aceasta idee inovatoare va permite terminalelor mobile sa ofere o noua gama de feature-uri, prin intermediul modulelor anterior mentionate, pastrand in continuare designul slim cu care ne-am obisnuit.

Ideea pare grozava pana ce veti dori sa faceti o poza speciala cu ajutorul camerei incorporate si va veti da seama ca ati atasat modulul gresit. Cei de la Sony si Sony Ericsson par a fi cu mult inaintea restului suitei de rivali din domeniul telefoniei mobile, daca luam in calcul integrarea tehnologiei Bravia, conceptul de display flexibil si familiaritatea cu tehnologiile E-paper in cazul acestui gigant. Doar timpul ne va spune daca Sony Ericsson isi va asuma riscul de a fi un pionier, punand in aplicare aceste inventii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×