Phablet-uri Windows Phone 8 pe final de an de la Nokia?

1.220 ori
<b>Phablet-uri Windows Phone 8 pe final de an de la Nokia?</b>Microsoft pregătește lansarea unui update major al sistemului de operare Windows Phone 8. Acest update se va numi General Distribution Release 3 (GDR3) sau WP8 Blue. El va aduce un centru de notificări, îmbunătățiri aduse sistemului de multitasking...

Microsoft pregătește lansarea unui update major al sistemului de operare Windows Phone 8. Acest update se va numi General Distribution Release 3 (GDR3) sau WP8 Blue. El va aduce un centru de notificări, îmbunătățiri aduse sistemului de multitasking și diverse update-uri pentru aplicațiile de bază. Pe lângă aceste modificări se va aduce suport pentru procesoarele quad-core și pentru ecranele de dimensiuni mari (5-6 inch) cu rezoluție 1080p.

 
Dacă acest update vine în următoarea perioadă, s-ar putea ca până pe final de an să vedem phablet-uri cu WP8 și diverse device-uri care să concureze din punct de vedere hardware cu rivalele care rulează Android. Există zvonuri care spun că Nokia va lansa mai multe device-uri cu ecrane de dimensiuni mari, însă nimic nu este deocamdată sigur.
 
între timp s-a lansat un update minor, GDR 2, care aduce printre altele: Radio FM, o versiune actualizată a Xbox Music,  o nouă versiune Data Sense și un mai bun suport HTML5 în Internet Explorer. De asemenea, vom putea seta aplicația Lens ca default. Acest update va aduce device-urile cu WP8 la nivel cu update-ul Amber, care este o versiune specifică terminalelor Lumia și modificată puțin.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×