Sony Honami are parte de un teaser oficial care Îi confirmă lansarea la IFA 2013 Berlin

1.070 ori
<b>Sony Honami are parte de un teaser oficial care Îi confirmă lansarea la IFA 2013 Berlin</b>Se pare că Sony vrea să fure din faima lui Galaxy Note 3, de vreme ce are programată lansarea cameraphone-ului Honami în aceeași zi cu phabletul Samsung. E vorba despre un eveniment organizat pe 4 septembrie, în cadrul IFA 2013 în Berlin. &nbsp; De...

Se pare că Sony vrea să fure din faima lui Galaxy Note 3, de vreme ce are programată lansarea cameraphone-ului Honami în aceeași zi cu phabletul Samsung. E vorba despre un eveniment organizat pe 4 septembrie, în cadrul IFA 2013 în Berlin.

De unde știm acest detaliu? Ei bine aflați că o imagine teaser cu noul telefon a ajuns pe web și se pare că e vorba de un teaser oficial ce a ajuns pe Internet prematur. Ce e bizar e că terminalul prezentat în imagine e diferit de Honami pe care îl văzusem în câteva fotografii până acum. Marginile sale sunt rotunjite ca și cele ale lui Xperia Z Ultra, față de lookul pe care îl așteptam, similar cu cel al lui Xperia Z.

Sony Honami are parte de un teaser oficial care Îi confirmă lansarea la IFA 2013 Berlin

Observați și că handsetul este prezentat pe mov, o alegere ciudată de culoare principală pentru lansare. Teaserul pare a indica prezența unui material inedit aici, poate o carcasă din aluminiu de această dată și nu sticlă. Remarcăm și prezența butonului metalic Power de mari dimensiuni, care a devenit deja trademark Sony Xperia. Vă reamintesc că motivul pentru care urmărim cu atât de multă atenție evoluția lui Honami este pentru că el ar putea marca întoarcerea celor de la Sony la rădăcinile Cybershot și la cameraphone-uri de calitate.

Sony Honami are parte de un teaser oficial care Îi confirmă lansarea la IFA 2013 Berlin

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×