Sony Honami și Sony Togari, noi smartphone-uri flagship ajung pe web sub formă de specificații

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.222 ori
<b>Sony Honami și Sony Togari, noi smartphone-uri flagship ajung pe web sub formă de specificații</b>Deși Sony Xperia Z nu a sosit chiar de mult timp pe piață, se pare că Sony pregătește deja unul sau două noi flagship-uri cu dotări impresionante. Astăzi aflăm și două astfel de potențiale handseturi: Sony Honami și Togari. &nbsp; &nbsp;...

Deși Sony Xperia Z nu a sosit chiar de mult timp pe piață, se pare că Sony pregătește deja unul sau două noi flagship-uri cu dotări impresionante. Astăzi aflăm și două astfel de potențiale handseturi: Sony Honami și Togari.

Honami este cunoscut și sub nume de cod C670X, iar Togari drept C680X. De unde vin informațiile? De la un presupus tester Xperia care a postat pe Baidu, o rețea de socializare din China. Togari ar putea fi primul phablet Sony, cu un display de 6.44 inch și rezoluție Full HD.  Se pare că acest model a apărut și în benchmark-uri și el va fi unul ultraslm. Va exista o versiune albă a acestui phablet și l-am putea vedea pe Togari lansat în Japonia pe undeva prin iulie.

Trecând la Honami, el este o supriza plăcută, un cameraphone Cybershot, cu camera de 16 sau 20 de megapixeli. Handsetul este succesorul lui Xperia Z și vine cu un display Full HD de 5 inch și camera cu senzor Cybershot CMOS și lentila Carl Zeiss. Avem parte și de un amplificator audio Walkman pe acest device, iar la interior se afla procesorul Snapdragon 800 la 2.3 GHz și noul GPU Adreno 330.

Alte dotări includ 2 GB RAM și o baterie pe undeva la 3000 mAh. Acest model ar putea debuta la IFA 2013 în Berlin. Cum vă suna aceste super terminale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×