Sony Înlocuiește din nou șeful sau pe secțiunea Mobile și reduce predicțiile de vânzări pentru smartphone-uri

1.038 ori
<b>Sony Înlocuiește din nou șeful sau pe secțiunea Mobile și reduce predicțiile de vânzări pentru smartphone-uri</b>în vreme ce Xiaomi câștiga teren, iar Lenovo tocmai a devenit al treilea cel mai mare producător de telefoane din lume, Sony nu sta deloc bine în segmentul telecom. Gigantul japonez tocmai și-a înlocuit șeful secțiunii Mobile și anunță...

în vreme ce Xiaomi câștiga teren, iar Lenovo tocmai a devenit al treilea cel mai mare producător de telefoane din lume, Sony nu sta deloc bine în segmentul telecom. Gigantul japonez tocmai și-a înlocuit șeful secțiunii Mobile și anunță vânzări mai slabe decât așteptările în zona smartphone.

Astfel, compania preconizează că va livra 41 de milioane de smartphone-uri în anul fiscal actual, o scădere față de cele 43 de milioane de unități pe care le aștepta în iulie. în plus lucrurile s-au înrăutățit față de așteptările din aprilie, când Sony spera la 50 de milioane de unități. Divizia telecom de la Sony a adus 2.83 miliarde de dolari venituri în perioada cuprinsă între iulie și septembrie, o creștere cu 1.2% față de anul trecut.

Kunimasa Suzuki, președinte și CEO Sony Mobile din aprilie 2012 va fi înlocuit de către Hiroki Totoki, iar Suzuki va deveni vicepreședinte executiv la Sony Entertainment. Luată în ansamblu, compania Sony a anunțat pierderi nete de 1.25 miliarde de dolari din veniturile de 17.4 miliarde de dolari pe trimestrul fiscal 2 din 2014. Pierderile operaționale sunt de 785 de milioane de dolari. Toate aceste cifre duc către un procent șocant de pierderi cu 593% mai mari decât în trimestrul 2 din 2013.

și asta în condițiile în care PlayStation 4 e un hit...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×