Angry Birds Transformers ajunge pe Android, disponibil gratuit in Play Store

1.114 ori
<b>Angry Birds Transformers ajunge pe Android, disponibil gratuit in Play Store</b>Păsările Angry Birds au devenit roboți cu ocazia lui Angry Birds Transformers, joc care a primit deja review la Mobilissimo.ro pe iPhone 6. Am apreciat titlul pentru pasiunea pe care au pus-o cei de la Rovio în el și pentru faptul că aduce cu...

Păsările Angry Birds au devenit roboți cu ocazia lui Angry Birds Transformers, joc care a primit deja review la Mobilissimo.ro pe iPhone 6. Am apreciat titlul pentru pasiunea pe care au pus-o cei de la Rovio în el și pentru faptul că aduce cu desenele Transformers de acum zeci de ani. Ei bine jocul a sosit acum și pe Android.

El este un endless runner side scrolling, compartimentat în nivele și având păsările și porcii că personaje principale. Toți au devenit acum roboți și se pot transforma în vehicule, iar voi puteți upgrada personajele cu diferite abilități noi. Ca orice freemium care se respectă, jocul are timere, atât pentru upgrade-uri, cât și pentru deblocarea nivelelor viitoare. Veți putea juca cu Optimus Prime în rolul păsării Red sau cu Bumblebee în rolul lui Chuck, având la dispoziție în total 11 roboți, inclusive Decepticoni.

Grafică acestui titlu arata excelent, iar Angry Birds Transformers îmbina endless runningul cu conceptul de puzzle fizic, în care distrugeți platforme pe care stau porcii în fundal. Veți trage cu lasere, rachete, pulsuri de energie și vă veți transforma în vehicule pentru a evita statui uriașe care cad în calea voastră. Jocul e foarte distractiv și poate fi descărcat de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×