Sony lansează un modul TV tuner digital pentru terminalele mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.149 ori
<b>Sony lansează un modul TV tuner digital pentru terminalele mobile</b>Deși conceptul de televiziune pe telefonul mobil e popular mai degrabă în Asia, eu cred că ar prinde și în alte zone ale globului. La fel consideră&nbsp;și Sony, care a lansat un modul de tuner TV digital pentru terminalele mobile. &nbsp; Pe...

Deși conceptul de televiziune pe telefonul mobil e popular mai degrabă în Asia, eu cred că ar prinde și în alte zone ale globului. La fel consideră și Sony, care a lansat un modul de tuner TV digital pentru terminalele mobile.

Pe numele său de cod SMT-EW100, acest device e menit atât pentru telefoane și tablete, cât și pentru sisteme auto de infotainment și PC-uri. El oferă o recepție bună a semnalului și un consum foarte scăzut de energie. Acest modul poate fi inclus cu ușurință pe un handset și vine cu suport pentru diferite tipuri de transmisiuni TV terestre, inclusiv DVB-T și DVB-T2 pentru Europa, Africa sau Orientul Mijlociu, dar și DVB-T2 Lite și ISDB-T pentru America de Sud.

Sony lansează un modul TV tuner digital pentru terminalele mobile

Caracteristicile lui Sony SMT-EW100 includ un consum sub 200 mW, o soluție completă, care integrează un modul, antenă, software și suport tehnic, plus pachetul de drivere Android. Acest modul măsoară 6.9 x 6.9 x 1 mm și a fost prezentat în India în cadrul unui show tech. El va fi livrat începând cu luna mai a acestui an, când îi vom afla și prețul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×