Sony LT30p ajunge pe web sub formă de informații: design de Arc, ecran HD, CPU Snapdragon S4

808 ori
<b>Sony LT30p ajunge pe web sub formă de informații: design de Arc, ecran HD, CPU Snapdragon S4</b>Sony LT30p sună ca un telefon perfect atunci când aruncam o privire asupra dotărilor sale, apărute recent pe web în urma unor scăpări. De asemenea, misteriosul terminal a trecut prin testele de certificare Bluetooth SIG și se pare că ar veni cu...

Sony LT30p sună ca un telefon perfect atunci când aruncam o privire asupra dotărilor sale, apărute recent pe web în urma unor scăpări. De asemenea, misteriosul terminal a trecut prin testele de certificare Bluetooth SIG și se pare că ar veni cu un procesor Snapdragon S4 de la Qualcomm.

Alte dotări includ un display HD de 4.6 inch, Android 4.0 preinstalat și o cameră de 13 megapixeli în partea din spate, cu suport pentru captură 1080p video și sunet stereo de înaltă calitate. Camera sa frontală permite realizarea de videoconvorbiri 720p. în ce privește designul se vehiculează un look premium care amintește de Arc, cu o carcasă metalică în partea din spate. Sony LT30p măsoară 9 mm în grosime și cântărește în jur de 140 de grame, aparent.

Deocamdată acest model sună exact cum ne așteptam să fie Xperia S inițial, adică un adevărat smartphone Sony al anului 2012. Să sperăm că acest model va fi anunțat în curând și că nu va debuta doar în Japonia, cum se întâmplă uneori cu super terminalele Sony. Să fie acesta Xperia Arc HD despre care am auzit atât de multe la începutul anului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×