Costul de producție al tabletei Google Nexus 7 permite un beneficiu de 15 $ / unitate

Autor:  | Publicat în:  Google 961 ori
<b>Costul de producție al tabletei Google Nexus 7 permite un beneficiu de 15 $ / unitate</b>Multe persoane au fost entuziasmate de prețul tabletei Google - 199 dolari pentru versiunea de 8 GB și 249 dolari la Nexus 7 cu 16 GB spațiul de stocare. Amazon vindea Kindle Fire în pierdere, dar uite că Google & ASUS au reușit să producă un...

Multe persoane au fost entuziasmate de prețul tabletei Google - 199 dolari pentru versiunea de 8 GB și 249 dolari la Nexus 7 cu 16 GB spațiul de stocare. Amazon vindea Kindle Fire în pierdere, dar uite că Google & ASUS au reușit să producă un device care le aduce și un ușor profit, deși vorbim de o tabletă cu display IPS, Tegra 3, 8 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM, cameră video frontală, Wi-Fi, bluetooth, baterie de peste 4.000 mAh.

Costul unei tablete Google Nexus 7 este estimat la 184 dolari și se obține de 15 dolari pe care se poate spune că Google & ASUS i-ar scoate ca și benficiu, deși de aici se vor scădea și bugetele de marketing.

Pe de altă parte este evident că Google mizează pe acest device în a monetiza Google Play și serviciile adiacente magazinului lor de aplicații, o extensie care s-ar putea concretiza și într-o tabletă de 10 inch care să concureze iPad sau viitoarea tabletă Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×