Costul de producție al tabletei Google Nexus 7 permite un beneficiu de 15 $ / unitate

Autor:  | Publicat în:  Google 822 ori
<b>Costul de producție al tabletei Google Nexus 7 permite un beneficiu de 15 $ / unitate</b>Multe persoane au fost entuziasmate de prețul tabletei Google - 199 dolari pentru versiunea de 8 GB și 249 dolari la Nexus 7 cu 16 GB spațiul de stocare. Amazon vindea Kindle Fire în pierdere, dar uite că Google & ASUS au reușit să producă un...

Multe persoane au fost entuziasmate de prețul tabletei Google - 199 dolari pentru versiunea de 8 GB și 249 dolari la Nexus 7 cu 16 GB spațiul de stocare. Amazon vindea Kindle Fire în pierdere, dar uite că Google & ASUS au reușit să producă un device care le aduce și un ușor profit, deși vorbim de o tabletă cu display IPS, Tegra 3, 8 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM, cameră video frontală, Wi-Fi, bluetooth, baterie de peste 4.000 mAh.

Costul unei tablete Google Nexus 7 este estimat la 184 dolari și se obține de 15 dolari pe care se poate spune că Google & ASUS i-ar scoate ca și benficiu, deși de aici se vor scădea și bugetele de marketing.

Pe de altă parte este evident că Google mizează pe acest device în a monetiza Google Play și serviciile adiacente magazinului lor de aplicații, o extensie care s-ar putea concretiza și într-o tabletă de 10 inch care să concureze iPad sau viitoarea tabletă Microsoft.

Huawei P9 Lite la prețul de 999 lei pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×