Amazon Kindle Fire 2 va sosi de fapt În 4 versiuni: 4G, 7 inch normală, 7 inch cu rezoluție superioară și 8.9 inch

1.019 ori
<b>Amazon Kindle Fire 2 va sosi de fapt În 4 versiuni: 4G, 7 inch normală, 7 inch cu rezoluție superioară și 8.9 inch</b>Cu ceva timp în urma aflam că Amazon Kindle Fire 2 ar urma să sosească pe piața în două versiuni: de 7 și 10 inch. Ei bine, se pare că vor fi mai multe versiuni, conform celor de la NPD DisplaySearch, conectați direct la furnizorii de componente...

Cu ceva timp în urma aflamAmazon Kindle Fire 2 ar urma să sosească pe piața în două versiuni: de 7 și 10 inch. Ei bine, se pare că vor fi mai multe versiuni, conform celor de la NPD DisplaySearch, conectați direct la furnizorii de componente cu care colaborează Amazon.

Se pare că una dintre tablete ar urma să sosească în luna august, sau cel puțin să fie prezentată oficial. în varianta de bază, Kindle Fire 2 va avea un display de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, nu va avea camera incorporata și va fi produsă în august. A doua variantă de Kindle Fire 2 de 7 inch va avea un ecran îmbunătățit, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, o cameră incorporata și producție tot în august. în fine, o a treia variantă Kindle Fire 2, tot cu ecran de 7 inch va fi dotată cu tehnologie 4G și producția sa va debuta în septembrie.

Ultimul model nu va fi o tabletă de 10 inch, în mod surprinzător, ci un terminal cu ecran de 8.9 inch, așa cum se specula la finalul anului trecut. Acesta va suporta o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli și producția va începe în trimestrul 4. Analistul NPD care a oferit aceste detalii declară că lanțul de furnizori este dinamic și că pot oricând există schimbări. 4 noi tablete ale unui brand atât de mare ca Amazon ar solicita enorm producătorii de componente și e imposibil că experții să nu sesizeze livrări crescute către Amazon și partenerii săi în perioada următoare.

De aceea tind să cred că vor exista măcar 2-3 tablete Kindle Fire 2. întrebare e: care vor fi prețurile, mai ales acum că există Google Nexus 7.

Preț Amazon Kindle Fire în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×