Sony merge pe mâna tile-urilor pe site-ul propriu; Pe când şi un UI de genul pe telefoanele japonezilor?

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.117 ori
<b>Sony merge pe mâna tile-urilor pe site-ul propriu; Pe când şi un UI de genul pe telefoanele japonezilor?</b>Dacă aruncaţi o privire pe Sony.com veţi observa o interfaţă cel puţin interesantă, una bazată pe tile-uri şi care aduce foarte mult cu faimosul Metro UI, asociat lui Windows 8, 8.1 şi Windows 10. Av&acirc;nd &icirc;n vedere abordarea nu putem...

Dacă aruncaţi o privire pe Sony.com veţi observa o interfaţă cel puţin interesantă, una bazată pe tile-uri şi care aduce foarte mult cu faimosul Metro UI, asociat lui Windows 8, 8.1 şi Windows 10. Având în vedere abordarea nu putem să nu ne întrebam cum de nu vedem şi un telefon cu Sony merge pe mâna tile-urilor pe site-ul propriu; Pe când şi un UI de genul pe telefoanele japonezilor?.

Probabil multă lume a uitat, dar seria Xperia a început cu telefoane Windows Mobile, acele modele slider cunoscând succesul (Sony Ericsson Xperia X1 şi X2) cu platforma Microsoft la bord. Şi personalizarea realizată de Sony Ericsson atunci era excelentă, cu o interfaţă pe bază de panouri/card-uri, revoluţionară în 2010. În fine, ideea e că dacă Sony are un UI care implica tile-urile pe site-ul oficial şi oferă şi ceva de genul pe PS4, trecerea la un handset cu interfaţa similară ar fi foarte uşoară.

Poate şi o tabletă cu Windows 10 nu ar strica, dar până şi Samsung ezită puţin la reintrarea în această zonă, ce pare minata pentru oricine numai Lenovo şi ASUS nu. Fie că le criticam sau le apreciem, tile-urile vor rămâne mereu aici. Le vom vedea în tema multor site-uri cu puţin text şi multe fotografii şi widgeturi, le vom vedea în mai toate interfatele consolelor de jocuri şi chiar şi în launchere de pe Android.

Deci Sony, mingea e în terenul tău... Xperia cu Windows 10 sau nu?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×