LG Class îşi face apariţia din nou sub formă de machetă ce oferă indicii cu privire la un design metalic

Autor:  | Publicat în:  LG 1.139 ori
<b>LG Class îşi face apariţia din nou sub formă de machetă ce oferă indicii cu privire la un design metalic</b>LG Class a apărut cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, sub forma unui teaser&nbsp;care a adus mai multe &icirc;ntrebări dec&acirc;t lămuriri. Principala &icirc;ntrebare era legată de materialul din care era fabricat acest handset: metal sau plastic...

LG Class a apărut cu câteva zile în urmă, sub forma unui teaser care a adus mai multe întrebări decât lămuriri. Principala întrebare era legată de materialul din care era fabricat acest handset: metal sau plastic care arată că metalul? Azi aflăm mai multe mulţumită unei machete ajunse pe web.

Vă reamintesc că LG are programat debutul lui Class pentru data de 21 septembrie şi apoi mai are un eveniment programat pe 1 octombrie, acesta din urma probabil asociat unui LG G4 Note/Pro. LG Class ar urma să fie un midranger elegant, dar unul care va rămâne doar în Coreea de Sud şi care adopta o carcasă complet metalică. Butoanele fizice rămân în spate, integrate pe un modul împreună cu camera şi blitzul.

Handsetul aduce şi suport LTE, ecran HD de 5 inch, iar zvonurile vorbesc şi despre includerea a 2 GB RAM la bord, o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 8 MP, plus o baterie de 2050 mAh. Vor mai exista şi 16 GB stocare la bord, iar LG intenţionează să ofere un preţ redus aici. E foarte clară poziţionarea acestui model: rival pentru terminalele Samsung Galaxy A.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×