Iată cum e construit Allview P8 Energy; Interiorul său dezvăluit în detaliu

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.153 ori
<b>Iată cum e construit Allview P8 Energy; Interiorul său dezvăluit în detaliu</b>Toată lumea se &icirc;ntreabă cum poate Allview P8 Energy să "&icirc;nghesuie" o baterie de 6000 mAh cu două celule &icirc;ntr-un corp cu talia de doar 8.9 mm. Ei bine Allview oferă azi detalii despre construcţia internă a handsetului, prin...

Toată lumea se întreabă cum poate Allview P8 Energy să "înghesuie" o baterie de 6000 mAh cu două celule într-un corp cu talia de doar 8.9 mm. Ei bine Allview oferă azi detalii despre construcţia internă a handsetului, prin intermediul imaginii de mai jos.

Terminalul s-a remarcat deja prin recordurile de durată a funcţionării, stabilite la Mobilissimo.ro. Trebuie să aflaţi că bateria sa măsoară 10 x 6.5 cm, iar şasiul e realizat din aliaj de magneziu cu aluminiu, pentru extra rezistenta mecanică şi ridigitate. PCB-ul măsoară 7 x 3 cm, iar difuzorul se afla într-o incintă acustica de tip compresie, ceea ce înseamnă că este închisă pentru a reda conţinuturile audio cât mai bine.

Antenele sunt de tip LDS (laser direct structuring), fiind încorporate în structuri de plastic. Allview P8 Energy aduce şi sloturi SIM şi SD pe folii dedicate, iar placă de bază este una compactă, cu o rezistenţă mecanică sporită. Acumulatorul dual cell are circuite de încărcare dedicate pentru fiecare celulă, iar bateria poate ajusta tensiunea şi curentul între 12V/1.3A şi 5V/2A.

Handsetul costă 1.349 lei şi vă pregătim o recenzie detaliată despre el.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×