Sony Mobile va adopta carcase din metal pentru smartphone-urile lansate În 2015, conform partenerilor săi taiwanezi

1.337 ori
<b>Sony Mobile va adopta carcase din metal pentru smartphone-urile lansate În 2015, conform partenerilor săi taiwanezi</b>Se pare că Sony Mobile ar lua în calcul trecerea la carcase metalice pentru viitoarele modele de smartphone-uri Xperia, dacă ne luăm după afirmațiile partenerilor săi taiwanezi. Japonezii vor merge pe varianta șasiurilor metalice pentru...

Se pare că Sony Mobile ar lua în calcul trecerea la carcase metalice pentru viitoarele modele de smartphone-uri Xperia, dacă ne luăm după afirmațiile partenerilor săi taiwanezi. Japonezii vor merge pe varianta șasiurilor metalice pentru terminalele high end, ceea ce mi se pare în ușoară contradicție cu promisiunea Sony că va lansa în continuare multe modele cu carcase rezistente la apă.

Cum poate fi un handset simultan și rezistent la apă și fabricat din metal? Răspunsul ar putea sta în noi tehnologii, dar nu le cunoaștem pe acestea încă. Telefoanele cu carcasă metalică vor fi produse de către Foxconn Electronics la fabrica sa din nordul Chinei, iar șasiul din aliajul dorit va fi furnizat de către Foxconn Technology.

La ora actuală Sony Mobile se bazează pe carcase din plastic cu margini din aliaj metalic produse de către Catcher Technology, cu avantajul rezistenței la apă și praf.  Pe lângă Sony Mobile și Samsung abordează tangențial carcasele metalice, prin modelul Galaxy Alpha, care are margini metalice și se pare că pe viitor vor mai exista modele din această gamă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×